Donuk Pasta Nedir? Nereden Alınır

Donuk Pasta Nedir?

Pastacılık sektörü, her geçen gün yeni bir lezzet ve yapılış şekilleri ile kendinden söz ettiriyor. Özellikle işçilik maliyetlerinin fazla olmasının ve çalışma hayatının nedeniyle vakit sıkıntısının yaşanması sebebiyle pasta firmaları yeni teknolojilerle üretime devam ediyorlar. İşte Pasta web sitesi pasta taleplerine hızlı ve kolay bir şekilde cevap vermek için donuk pasta çeşitleri ile müşterilerine hizmet sunuyor. 

Kafe, işletme, market ve diğer gıda satış yerlerinde satılan donuk pastalar alkol veya zararlı kimyasal maddeler içermeden hazırlanıyor. Pastalar hazırlanırken -18  derece civarındaki alanlarda muhafaza ediliyor, - 18 derecede 1 yıla kadar lezzet kaybı yaşamadan muhafaza edilebilmektedir. Böylelikle donuk pastanın ömrüm uzatılır ve tazeliğin korunmasını da sağlıyor. 

Pastaların saklanmasında ortamın sıcaklığının çok iyi bir şekillerde ayarlanması gerekiyor. Pasta genellikle -+4 derecedeki raflara konularak taze kalması sağlanabilir +4 derecede 3 gün içinde tüketilmelidir.. Donuk pastaların kontrolü uzman Gıda Mühendisleri tarafından yapılarak güvenli bir şekilde tüketmenize yardımcı oluyor.

 

Donuk Pasta Fiyatları

Donuk pasta fiyatları pasta sektöründe taleplere bağlı olarak değişebiliyor. Günümüzde birçok kafe zinciri, pastane, büyük market gibi yerler donuk pasta tüketicileri arasında girmiştir. Çalışan hanımların pasta yapmaya vakitleri olmadığı için sıklıkla marketlerden veya başka yerlerden donuk pasta tercihini yapıyorlar. 

İşte Pasta müşterilerin talebini karşılamak için her farklı çeşitleri donuk pasta çeşitlerini üretiyor. Öncelikle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet sunuyor. Pastacılık sektöründe maliyetler önemli bir sorun olarak ortaya çıkıyor. İşçilik ücretlerinin artması ve standartların korunmasında güçlüklerin yaşanması ile beraber pasta fiyatlarını da etkiliyor. Üretilen donuk pastalarda maliyet hesabı çok önemli bir yere sahiptir.

Çünkü donuk pasta fiyatları maliyetine ve ürün çeşidine göre değişiyor. İşçilik, kullanılan malzemeler, sevkiyat gibi durumlar donuk pasta fiyatlarını değiştirebiliyor. Hiçbir zaman pasta üretiminde kaliteden ödün vermeyen İşte Pasta ürünlerini aynı standartta ve sağlık koşullarına göre üretimini yapıyor. 

Üretim aşamasında tüm kurallar harfiyen yerine getirilerek pastalar depolarda sürekli kontrol altında ve ısı seviyeleri sabit olarak ayarlanıyor. Tüm bu durumlar göz önüne alındığında pasta fiyatları da bu durumlara göre değişkenlik gösteriyor.

 

Donuk Pasta Çeşitleri

Günümüzde üretilen donuk pastaların belli bir türü yoktur. Her türlü pasta dondurularak taze ve lezzetli bir halde tüketilmesi için hazırlanabilir. Donuk pastalar, marketler, pastaneler, tatlıcı dükkanları ve özel günler için sık sık tercih ediliyor. Tercih edilen bu pastalar arasında ilk sırada cheesecake geliyor. Cheesecake'ler her ne kadar hazırlanması ve dinlendirilmesi uzun sürüyor ise o kadar lezzeti de oluyor. Özellikle bir gün için de tüketilmeye hazır olan cheesecake donuk hale getirilerek aniden gelen misafirlerinize için saklayabilirsiniz. 

İşte Pasta cheesecake çeşitlerini yaban mersinli, Hindistan cevizli, limonlu, bal kabaklı, havuçlu ve frambuazlı olacak şekilde lezzetleri bulunuyor. Ayrıca son dönemin en popüler lezzetleri arasında yer alan San Sebastian cheesecake çeşidi ile satışlarını yapıyoruz. 

Kişi sayısına göre özenle hazırladığımız donuk cheesecake'in yanı sıra diğer tatlı çeşitlerine de yer veriyoruz. Lezzeti ile vazgeçilmez olan tiramisu de web sitemizde kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Satın almış olduğunuz donuk pasta çeşitlerini buzdolabına koyarak uzun bir süre muhafaza edebilirsiniz. Tüketmeden önce yarım bir saat çıkartmanız yeterli oluyor. Web sitemizde yer alan pasta çeşitleri şunlardır.

Orman meyveli pasta
Çikolatalı pasta
Beyaz çikolatalı
Fıstıklı pasta
Muzlu ve çikolatalı pasta
Kit katlı pasta
Elmalı tart
Trileçe
Narlı pasta gibi türler bulunuyor.
 
Donuk Pasta Üreticileri

Pasta üretimi daha fazla ilgi görmesiyle pasta sektöründe daha sağlıklı ve lezzetli ürünlerin her mevsim pasta severlerin sunmasına olanak sağlıyor. Pasta üretimi sayesinde istediğiniz zaman istediğiniz lezzetleri sevdiklerinizle beraber rahat bir şekilde tüketme imkanı buluyorsunuz. 

Donuk pasta üretimi gün geçtikçe daha fazla kendini göstererek birçok pasta üreticisi fabrika, özel organizasyon firmaları, kafe ve özellikle çalışan kadınlar tarafından daha çok tercih ediliyor. Çocuklarınızla beraber güvenle yiyebileceğiniz pasta çeşitlerini İşte Pasta ile ihtiyacınızı giderebilirsiniz. 

İşte Pasta firması donuk pasta imalatı ile müşterilerin memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor. İmalathanede tüm gerekli hijyen kurallarına uyarak pastalar üretilmekte ve müşterilerin damak zevkine sunuluyor. Donuk pasta alınırken muhakkak son kullanma tarihleri kontrol edilmeli ve son tüketim tarihi geçen ürünler kesinlikle alınmamalıdır. Donuk pastaların yaklaşık olarak dondurucularda 1 yıla kadar bekleme süresi bulunuyor. Çözüldükten sonra en fazla 3 gün içinde tüketilmesi gerekiyor. İşte Pasta tarafından üretilen donuk pastalar hem çeşitlilik bakımından zengin hem de her dama hitap edecek türde bulunuyor. 

Özellikle annelerin donuk pasta konusunda tereddütlerini ortadan kaldırarak rahatlıkla tüketmelerini sağlıyoruz. Donuk pasta üreticisi olarak tüm ürünlerimiz hijyenik kurallara uyulmasının yanında hünerli ustalarımızın ellerinde üretiliyor. Ev yapımı kıvamında tıpkı annelerin yapmış olduğu gibi lezzetli tatlarımızı siz değerli müşterilerimizin donuk pasta ihtiyacını karşılıyoruz.

 

Donuk Pasta Nereden Alınır
Tatlı üretimi yapan İşte Pasta web sitesinde donuk pasta fiyat ve çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Eşsiz lezzeti ile -18 dereceye kadar depolamaya uygun olan donuk pastaları web sitemiz üzerinden sipariş verebilirsiniz. 

Müşterilerimize soğuk hava depolarında muhafaza ettiğimiz 20'den fazla donuk pasta çeşidimiz bulunuyor. Kalite konusunda Tarım ve Gıda Bakanlığı onaylı İşte Pasta işletmesi İstanbul içi servis hizmeti de sunuyor. Restoranların, otellerin ve işyeri kutlamaları gibi alanlarda tüketilecek donuk pastaları hizmeti sunuyoruz. Toptan donuk pasta imalatı yapan İşte Pasta kafe, restoran ve şirketlere tatlı tedariki sunuyor. 

Günlük, haftalık ve aylık olacak şekilde tatlı taleplerini karşılıyoruz. Kişilerin ihtiyacı ve istekleri doğrultusunda 2000 kişilik pasta üretimine kadar hizmet sunuyoruz. Özel soğutuculu araçlar ile İstanbul'un belirli ilçelerine servisimiz bulunuyor. İstanbul içinde toptan donuk pasta firmaları arasında en çok tercih edilen ve hızlı servis imkanı sunan olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

 

Donuk Pasta Nasıl Muhafaza Edilir?

Donuk pasta nedir, sorusunu yukarıdaki başlık altında incelemiştik. Şimdi ise “Donuk pasta nasıl muhafaza edilir?” bu sorunun cevaplarını arayacağız. Donuk pastaları muhafaza ederken belirli noktalara dikkat etmek gerekir. Donuk pastalar cafe ve restoranların sıklıkla kullandığı ürünlerdir ve işletmeler için son derece önemli ürünlerdir. İşletmeler için önemli olmasının sebepleri, dondurulmuş ürünlerin işletme sahiplerine kolaylık sağlamasıdır. Donuk pastalar iyi muhafaza edildiğinde tazeliğini koruyarak bayatlaması önlenmiş olur. Üretilen donuk pastaların içerisinde zararlı kimyasal maddelere yer verilmez.  Pastaların yapım aşamasından son haline kadar özenle hazırlanır. Hazırlanan donuk pasta çeşitleri -18 derecede bulunan buzdolaplarında muhafaza edilir. Bu şekilde yani - 18 derecede muhafaza edilen donuk pastalar 1 yıla kadar bozulmadan ve tadında herhangi bir lezzet kaybı olmadan saklanabilir.

En İyi Donuk Pasta Firmaları

Her üründe olduğu gibi donuk pasta üretiminde de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran İşte Pasta bu alanda büyük ilgi görmüştür. Pastaların yapımında kullanılan kaliteli malzemeler ile harika lezzetlere sahip pek çok donuk pasta çeşitleri üretiliyor. Bu firmanın tüm çalışanları, pastaların üretim aşamasından taşıma aşamasına kadar her aşamada hijyen kurallarına dikkat edilerek büyük bir özen ile işlerini tamamlıyorlar. Donuk pasta üreten firma çalışanları satışa sundukları donuk pastaları müşterilere teslim ederken özel araçlar kullanırlar. Pastaların lezzetlerine bir zarar gelmemesi adına özel soğutmalı araçlar ile iletilen pastalar çözüldükten sonra +4 derece buzdolabında 3-4 saat bekleme sonrasında servise hazır hale gelmektedir. Bu pastalar en fazla 3 gün içerisinde tüketilmesi beklenmektedir.

Toptan Donuk Pasta İstanbul

İşte Pasta tarafından üretilen donuk pasta çeşitleri sitesinde oldukça zengin olarak sizleri karşılamaktadır. Kakaolu donuk pastalardan, cheesecakelere kadar pek çok donuk pasta çeşitleri mevcuttur.  İşte Pasta, hazırladığı lezzetli donuk pastalarını İstanbul içinde toptan olarak satışa sunmaktadır. Ancak 50 adet ve üzerinde gerçekleşecek toptan siparişleri de kabul ederek ve İstanbul dışında da hizmetine devam etmektedir.

Günlük olarak üretilen pastalar üretilirken taptaze malzemeler kullanılır. Kullanılan malzemeler ile ortaya tazecik ürünler çıkar ve bu ürünlerin tazeliğini koruması için dondurulur.

Donuk Pasta Fiyat Listesi

Bu yazımızda İşte Pasta’nın sizlere sunduğu hizmetlerden bahsettik. Donuk pasta çeşitlerini, donuk pasta fiyatlarını ve donuk pastaların nasıl muhafaza edileceğini ele alarak sizleri bu konuda bilgilendirmeyi hedefledik.