Toptan cheesecake

Toptan Cheesecake Çeşitleri Nelerdir

Özel günlerde ve restoran, kafe gibi yerlerde günlük tüketilen tatlı türleri sayısı çok fazladır. En çok tercih edilen kek çeşitleri arasında, cheesecake çeşitleri yer alıyor. İştepasta firması, kafe ve restoran gibi işletmelere toptan cheesecake tedariki yapıyor. 

Cheesecake, temel maddesi peynir olan ve aromalar ile tatlandırılan bir kek türüdür. Farklı malzemeler kullanılarak, içerik ve görseli değiştirilerek, çeşit sayısı artırılmaktadır. İştepasta firması, toptan olarak sunduğu cheesecake çeşitlerini, online sipariş sitesinde gösteriyor. Cheesecake çeşitleri şunlardır.

Limonlu cheesecake,
Karemelli cheesecake,
San sebastian cheesecake,
Ahududu cheesecake,
Firma, cheesecake imalatlarında, farklı meyve türleri kullanarak, ürünlerin farklı lezzetlere sahip olmasını sağlıyor. Başarılı ustaları sayesinde, toptan verilen tüm siparişleri zamanında yetiştiriyor ve müşterilerine zamanında teslim yapıyor. Online sipariş sitesini ziyaret edenler, birbirinden lezzetli ve en iyi görsele sahip tatlı çeşitlerini görebiliyor. 

Toptan tatlı imalatlarını, hijyen kurallarına uyarak en kaliteli olarak şekilde gerçekleştiriyor. Cheesecak çeşitlerinin saklanma koşulları, muhafaza şekline göre değişiyor. +4 dereceli soğutucularda, 2 gün saklanabiliyor. Donuk kek olarak üretildiğinde ise -18 derece ortamında yaklaşık 1 yıl bozulmadan saklanabiliyor.

Toptan Cheesecake İmalatçısı

Toptan tatlı ve pasta imalatçısı olan iştepasta firması, müşterilerinin cheesecake siparişlerini de toptan karşılıyor. En iyi cheesecake üreticileri arasında yer alıyor ve İstanbul’da bulunan çok sayıda kafe, restoran gibi işletmelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinde üretilen peynirler kullanılarak imal edilen cheesecake çeşitleri için birbirinden farklı tarif seçenekleri vardır. 

Müşteri olan işletmeler, içeriğinde olmasını istediği peynir ve tatlandırıcı çeşitlerini belirterek, cheesecake siparişlerini oluşturabiliyorlar. Kek imalatlarında, farklı sosların kullanılması, cheesecake tatlılarının farklı görselliğe sahip olmasını sağlıyor. Bu ürün çeşidinin artmasını ve kişilerin farklı lezzetleri tatmalarını sağlıyor. 

Toptan tatlı ve pasta imalatçısı olarak, yüzyıllardır tercih edilen cheesecake ürünlerinin en iyi lezzetlere sahip olmasını sağlıyor. Geçmiş dönemlerde birçok etkinliklerde en çok tercih edilen gıda ürünü olmuştur. Bunun için İstanbul ve ilçeleri için en iyi cheesecake imalatçısı olarak hizmet veriyor. 

Cheesecake siparişlerinin toptan verilmesi, ihtiyaç duyulan ürünlere aynı anda kavuşmayı sağlıyor. Firma, alanında uzman tatlı ustaları ile tüm toptan siparişler için kaliteli ve lezzetli ürünleri hazırlıyor. Müşterilerinin taleplerini karşılarken ve ürünleri teslim ederken, cheesecake saklama koşulları hakkında da bilgi veriyor.

Cafe İçin Cheesecake Önerileri

Kafe ve restoranlar için cheesecake önerilerinde bulunan firma, içerikte kullanılan malzemelere göre seçenekler sunuyor. Cheesecake, peynir ve çeşitli tatlandırıcıların bir arada kullanılabildiği ve ortaya eşsiz lezzetlerin çıktığı bir kek türüdür. 

Kafeler için cheesecake önerileri yapılırken, karamel, ahududu, çilek ve limon seçenekleri ön plana çıkartılıyor. Önerilen ve çeşitli meyve aromaları ile imal edilen cheesecake ürünleri, dilimli olarak servise uygundur. Maksimum 12 dilim olacak şekilde üretilir ve kafeler, müşterilerini dilimle halinde servis eder. 

Herkesin damak lezzeti farklı olabileceğinden, cheesecake önerilerinde bulunulurken, birbiri ile uyumlu olacak meyve ve tatlandırıcılar bir arada gösterilir. Türk Gıda Kodeksine uygun üretimler yapıldığı için tüm çeşitleri en iyi lezzete sahiptir. Kafelerin toptan tatlı ihtiyaçlarının çözümü için önerilen tüm cheesecake çeşitlerinde üretimler günlük olarak yapılıyor. 

Cheesecake çeşitleri içeriklerinde, bisküvi tabanı, cheesecake kreması, meyve sosu yer alır. Kullanılan malzeme türlerine göre en iyi görsel oluşacak şekilde son şekli verilerek hazırlanır. Kafelere önerilen ve sipariş alınan tüm cheesecake çeşitleri, özel araçlar ile gün içerisinde teslim ediliyor.

Toptan Cheesecake Nereden Alınır?

Cheesecake çeşitleri, kafe gibi işletmelerde en çok tüketilen tatlı çeşitleri arasında yer alıyor. Cheesecake ürünlerini toptan almak isteyenler, güvenilir firmalara sipariş vermek ister. İştepasta firması, İstanbul’da toptan cheesecake alınabilecek en güvenilir ve kaliteli hizmetler sunan firma olarak tanınır. 

Firmanın hizmetleri ve ürün çeşitleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, online sipariş sitesini ziyaret ederek, istedikleri bilgilere ulaşabiliyorlar. Firma, toplu alışverişlerde müşterilerine kaliteli ürün ve servis imkanları sunuyor. Cheesecake imalatında 1. Sınıf peynir, meyve ve aroma ürünleri kullanıyor. Kurumsal ve toptan tatlı çözümleri sunan firma olarak müşterilerine online hizmet sunuyor. 

Kafe ve restoranlar ihtiyaç duydukları tatlı çeşitlerini anında online olarak sipariş verebiliyor ve ürünlerine uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabiliyor. İstanbul’da toptan tatlı, pasta ve cheesecake nereden alınır denildiğinde, iştepasta firması gösterilir. Telefon veya online site üzerinden oluşturulan siparişler, özel soğutuculu araçlar ile servis edilir.

Toptan Cheesecake Fiyatları

Firma, toptan siparişlerde üretimlerini belirlenen miktar üzerinde yapıldığında gerçekleştiriyor. 

 

Taze olarak üretilen cheesecake çeşitleri, üretimden bir gün sonra kafe, restoran ya da şirketlere özel araçlarla teslim ediliyor. Cheesecake içeriğinde yer alan peynir ve meyve çeşitlerinin fiyatlarına meydana gelecek değişiklikler, tatlı fiyatını etkileyebilecektir. Tüm siparişlerde, müşterilere fiyatlar, güncel malzeme fiyatları üzerinden veriliyor. 

Toptan siparişlerde sayı arttıkça, ürün birim fiyatı daha düşük oluyor. Bunun için İstanbul’daki kafe ve restoranlar, iştepasta firması ile iletişim kurarak, toptan siparişler vererek, cheesecake ürünlerine daha uygun fiyatlara sahip olabiliyor. 600 TL üzerinde olan siparişlerin teslimatları ücretsiz olarak yapılıyor. Bu ürün fiyatlarının müşteriye daha uygun sunulmasını sağlıyor.