Donuk Pasta İmalatı ve Toptan Satışı

Donuk Pasta İmalatı ve Toptan Satışı

Pastacılık sektörü bir yandan yenilik arayışı içinde yeni tarifler üretmeye çalışırken, diğer yandan pastaların daha uzun süreli nasıl saklanacağı konusunda da yeni arayışlara girmektedir. Donuk pasta üretimi, bu anlamda gelinmiş son noktalardan biridir. Bu yöntem ile pastalarınızı çok daha uzun süre lezzet kaybı yaşamadan saklayabilirsiniz. Peki, donuk pasta nedir, nasıl üretilir?

Donuk Pasta Üretimi

Donuk pasta aslında pastaların daha uzun süre korunmasını sağlayan özel bir dondurma yöntemidir. Normal pasta üretimi yapıldıktan sonra -40 derecede şoklama yöntemi ile pastalar donuk hale getirilir. Böylece pastalar, hem uzun süre saklanabilir hem de uzak mesafelere hiç bozulmadan gönderilebilir. Şoklanıp dondurulan pastaların uzun süre bozulmaması için -18 derecede muhafaza edilmesi gerekir.

Donuk Pasta Çeşitleri

Esasen donuk pastaların belirli çeşidi yoktur. Hemen hemen her çeşit pasta şoklama yöntemi ile dondurularak saklanabilir. İste Pasta’nın donuk pastalarına mutlaka bir göz atın.

Donuk pasta çeşitlerine birkaç örnek verelim;

Kara orman vişneli pasta
Hindistan cevizli pasta
Fıstık rüyası
Fıstıklı pasta
Latte Pasta
Tiramisu
Mozaik pasta
Red velvet pasta
Profiterollü pasta
Bu pasta çeşitleri üretim aşamasında şoklanıp dondurularak alıcısına gönderiliyor.

En İyi Donuk Pasta Firmaları

Toptan pasta alımlarında en iyi firmalar tercih edilmelidir. Zira gıda sektörünün insan sağlığı ile yakından ilgisi bulunmaktadır. Sağlıksız ortamlarda üretilen pastalar insan sağlığını ciddi şekilde tehdit edebilir. Bunun için pasta firmaları hakkında geniş bir araştırma yapmakta fayda vardır.

Toptan Donuk Pasta Fiyatları

Toptan donuk pasta fiyatları pastanın türüne göre belirlenir. Her pastada farklı malzeme kullanımı yapılır buna göre içerdiği malzeme ve yapım maliyetine bakılarak fiyat verilmektedir. Pasta sektöründe toptan pasta fiyatları aşağı yukarı birbiriyle benzerlik gösterir. Uygun fiyatlı cheescake çeşitlerimizi gördünüz mü? 

 

 

İste Pasta olarak eşsiz tarifimiz ile ürettiğimiz Latte Pasta. Kahve tutkunların vazgeçilmesi, yumuşak keki, yoğun kahvesiyle beyaz çikolatalı krema birbirine mükemmel uyum sağlayan latte pastamız sizlerle !

Aşağıda linkten Latte Pasta yapım videomuzu izleyebilirsiniz. Lezzeti Günler Dileriz. Afiyet Olsun !

Latte Pasta Yapımı| Latte Pasta Nasıl Yapılır ?