İstanbul Tiramisu Toptan Üreticileri

 

Dünyada sevilerek tüketilen İtalyan tatlı çeşitlerinden biri olan tiramisu ülkemizde de en çok sevilen tatlılar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle pratik tiramisu olarak bilinen tarifi sofralarda sıkça yer alıyor. Kremalı tatlılar grubuna giren tiramisu içerisinde yer alan kahve ile özellikle kahve severlerin öncelikli tercih ettiği tatlı çeşitlerinden biri. Bu yüzden özellikle farklı kahve çeşitlerine menülerinde yer veren cafe, restoran ve işletmelerde mutlaka tiramisu ile karşılaşırsınız.

Tiramisu her ne kadar oldukça pratik tariflerden bir olsa da kremalı tatlılardan biri olduğu için yapıldıktan sonra hemen tüketilmesi gereken tatlılardan biri. Müşterilerini en taze hali ile tiramisu servis etmek isteyen işletmelerin tercihi ise donuk pasta çeşitlerinden biri olan tiramisu pasta.

İstanbul tiramisu üreticilerden biri olan İşte Pasta ekibi olarak ürettiğimiz tiramisu pasta birinci sınıf kalite malzemelerden Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olarak üretilmektedir.

 

Tiramisu Nedir? Malzemeleri Nelerdir?

Tiramisu dünyada oldukça meşhur olan ve severek tüketilen, orijinal tarifinde mascarpone peynir çeşidi ile yapılan bir tatlı çeşididir. Ancak günümüzde en çok sevilen hali labne peynir ile oldukça pratik bir şekilde yapılan halidir. Tiramisu hazırlanırken pandispanya keki, labne ile hazırlanan muhallebisi ve kakao kullanılmaktadır. Kekinin kahve ile ıslatılması ve kremasının labne peynir ile hazırlanması, iki tadın birleşimi ile ortaya mükemmel bir lezzet çıkmasına neden olmaktadır. Kremalı bir tatlı olduğu için buzdolabında bekletilerek saklanabilen tiramisu diğer pasta çeşitlerine göre daha hafif ve daha serinletici tatlardan biridir. Ayrıca kremamsı kıvamı çocuklar tarafından da daha çok sevilen tatlılardan biri olmasını sağlamaktadır.

 

Toptan Tiramisu Nerede Satılır?

Muhteşem kıvama sahip kreması, damaklarda aroma bırakan kahve tadı ve kakao kokusu ile tiramisu tatlı severlerin en çok tercih ettiği tatlı çeşitleri arasında yer alıyor. Tiramisunun bu kadar çok sevilen tatlılardan biri olması cafeleri, restoranları ve işletmeleri de tiramisuyu menülerine eklemeye teşvik ediyor. Ancak tiramisuyu sürekli taze tutmak ya da hazırlamak belirli bir iş gücü ve maliyete neden olabiliyor. Bu yüzden de çoğu işletme toptan tiramisu alımını tercih ediyor. İşte pasta tarafından toptan satışı gerçekleştirilen tiramisu, donuk pasta olarak sizlere sunuluyor. Pasta konusunda uzman şefler tarafından hazırlanan tiramisu direkt olarak dondurucuya alınıyor. -18 derecelik odalarda muhafaza edilen tiramisu tarafınıza yine özel soğutucu sisteme sahip araçlar ile ulaşıyor. Böylece müşterilerinize tiramisuyu en taze hali ile sunma fırsatını size sunmuş oluyor.

 

Tiramisu Fiyatları Nelerdir?

. Ayrıca İstanbul sınırları içerisinde bulunan siparişler kendi özel soğutucu araçlarımız ile gerçekleştirildiği için alışverişlerinizde taşıma ücreti alınmamaktadır. İstanbul dışı gönderilerde ise siparişleriniz nakliye firmalarına ait soğutucu araçlar ile gerçekleştirilmektedir. Bu yüzden İstanbul dışı siparişlerde nakliye ücreti alıcı tarafından karşılanmaktadır. Siparişleriniz tarafınıza Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri teslim edilmektedir.

İşte Pasta ekibi olarak bu yazımızda İstanbul tiramisu üreticileri, tiramisu nedir, malzemeleri nelerdir, nerede satılır ve tiramisu fiyatları nelerdir konuları hakkında kısa bilgiler vermeye çalıştık. Umarız faydalı bir yazı olmuştur. Sizde üretildiği ilk günden itibaren masaya gelene kadar tazeliğini koruyan tiramisu pasta için sitemize göz atabilirsiniz. Tiramisu pasta siparişi ve diğer pasta çeşitleri ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için [email protected] e-posta adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.