Toptan Cheesecake İmalatı

Toptan Cheesecake İmalatı

Cheesecake ve pasta çeşitlerine günden güne daha fazla kişi ilgi gösteriyor. Dondurulmuş toptan cheesecake pasta çeşitleri gerek ev hanımlarının gerekse çalışan kadınların kurtarıcısı oluyor. Hazırlanışı kolay, görüntü, lezzet ve sağlıklı olması açısından oldukça ilgi gören pasta çeşitlerini İşte Pasta web sitemizde bulabilirsiniz. Donuk pasta konusunda sizlere daima kaliteli malzemeden üretilmiş eşsiz lezzetli olan tatları sunuyoruz. Pratik ve lezzetli olmasından dolayı toptan cheesecake donuk pasta ürünlerini satın alarak evlerinizde misafirlerinize güzel bir şölen oluşturabilirsiniz.

Cheesecake Türleri?

Dondurulmuş pastalar -40 derecede dondurulduktan sonra -18 derece saklanması gerekli olan gıda ürünleri arasında yer alıyor. Dondurulmuş olan cheesecake pasta çeşitleri tercih edildiğinde saklama ve tüketme koşulları göz önünde bulundurulması gerekiyor. Ayrıca donuk ürünlerin besin değerinin kaybetmemesi, ilk günkü lezzetli ve görüntüyü vermesi için alındıktan hemen sonra tüketilmesi gerekiyor. İşte Pasta web sitemizde her türlü şartlar göz önünde tutularak limonlu, çikolatalı, frambuazlı cheesecakelerin üretimi yapılıyor.

Cheesecake Pasta Çeşitleri Nelerdir?

Pastacılık sektöründe kaliteli işçilik ve uygun maliyetle toptan donuk pasta çeşitlerini kolay bir şekilde web sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz. Bireysel satışlar yanında pastaneler, kafeler ve organizasyon firmalarına da toptan sipariş hizmetleri sunuyoruz. En çok üretilen cheesecake pasta çeşitleri şunlardır.

Çikolatalı pastalar
Çikolatalı muzlu pastalar
Mozaik pastalar
Tiramisu
Kara orman meyveli pastalar
Latte kare mono pastalar olmak üzere sıralayabiliriz.
 
Neden Cheesecake

İster dilimde ister bütün olacak şekilde cheesecake pasta çeşitlerini sipariş verebilirsiniz. Pasta ürünlerimizde her zaman kaliteli lezzet ve görüntü ön planda tutuyoruz.

Pasta Almanın Kolay Adresi
Pasta sektörüne girdiğimizden beri ya deneyimli kadromuzla İstanbul ve çevresinde bulunan insanların donuk pasta ve tatlı ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Toptan tatlı üretimi ve servis ağı ile müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunuyoruz.

 

İste Pasta olarak eşsiz tarifimiz ile ürettiğimiz San Sebastian Cheesecake nasıl yapılır ? Hadi şimdi buyurun aşağıdaki linkten videomuzu izleyelim. Lezzeti Günler Dileriz. Afiyet Olsun !

San Sebastian Cheesecake Nasıl Yapılır ?